Antonius Bewindvoering B.V.
Privacy - Klachtenregeling - Disclaimer Home Privacy - Klachten - Disclaimer Nieuws Downloads Contact CliŽnt Login Copyright 2019 - Antonius Bewindvoering B.V.
Wij respecteren en bewaken het recht op privacy van onze cliënten. Onze medewerkers zijn gebonden aan een geheimhoudingsplicht en onze computersystemen worden beveiligd. Bijgaand kunt u onze privacy-verklaring lezen en bewaren.  
Antonius Bewindvoering B.V. is aangesloten bij de brancheorganisatie Veweve (Vereniging Wettelijke Vertegenwoordigers) en hanteert de klachtenregeling van de branche- organisatie Veweve. Bijgaand kunt u de klachtenregeling lezen en bewaren.
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Antonius Bewindvoering B.V.. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Antonius Bewindvoering B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van Antonius Bewindvoering B.V. toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Antonius Bewindvoering B.V. kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.
Download onze privacy-verklaring Download de klachtenregeling
Professionele bewindvoering en (toeleiding naar) schuldhulpverlening
Privacy - Klachten - Disclaimer